Atletico Madrid Tickets

Atletico Madrid tickets bestellen? Een voetbalwedstrijd bijwonen van een grote club is altijd een hele mooie ervaring. Helemaal als je een wedstrijd van een club zoals Atlético Madrid kunt bezoeken. Je kunt bijvoorbeeld een wedstrijd bezoeken van het eerste elftal als zij thuisspelen of uit in de Primera División, de Spaanse competitie. Als je er helemaal een beleving van wilt maken en als de club ook een wedstrijd te spelen heeft dan is het ook mogelijk om Atlético Madrid te bekijken in wedstrijden die gespeeld worden in bijvoorbeeld de Champions League of om de UEFA Cup. Naast een bezoek aan een wedstrijd van de club is het ook mogelijk om het stadion van Atlético Madrid te bezoeken. Hier kun je een rondleiding krijgen en onder andere de kleedkamers bezoeken.

Programma Atlético Madrid 2019 – 2020

Hieronder vind je het wedstrijdprogramma van Atlético Madrid voor het seizoen 2019 – 2020 voor zowel La Liga als de Champions League.
Je boekt jouw voetbalreis naar Atlético Madrid inclusief vlucht, hotel en het ticket voor de wedstrijd.

Atlético Madrid – Villarreal CF
Wanda Metropolitano – La Liga
Boek deze wedstrijd vanaf €279
Meer informatie

Atlético Madrid – Sevilla FC
Wanda Metropolitano – La Liga
Boek deze wedstrijd vanaf €309
Meer informatie

Atlético Madrid – Real Valladolid
Wanda Metropolitano – La Liga
Boek deze wedstrijd vanaf €289
Meer informatie

Atlético Madrid – Deportivo Alavés
Wanda Metropolitano – La Liga
Boek deze wedstrijd vanaf €279
Meer informatie

Atlético Madrid – Mallorca RCD
Wanda Metropolitano – La Liga
Boek deze wedstrijd vanaf €319
Meer informatie

Atlético Madrid – Real Betis Sevilla
Wanda Metropolitano – La Liga
Boek deze wedstrijd vanaf €279
Meer informatie

Atlético Madrid – Real Sociedad
Wanda Metropolitano – La Liga
Boek deze wedstrijd vanaf €339
Meer informatie

Wedstrijd Atlético Madrid bijwonen

Elke liefhebber van voetbal wil in zijn leven graag een wedstrijd van een grote en bekende voetbalclub bezoeken. Als je daarbij ook nog eens een fan bent van Atlético Madrid dan is het helemaal een wens die je waarschijnlijk hoog op jouw lijstje hebt staan. Het is daarom gelukkig vaak ook mogelijk om voor wedstrijden van voetbalclubs zoals Atlético Madrid losse tickets te kopen waarmee je de wedstrijd kunt bezoeken. Dit is natuurlijk een unieke ervaring waarbij je jouw favoriete club aan het werk kunt zien.

Estadio Wanda Metropolitano

De beste beleving heb je natuurlijk als je een wedstrijd van Atlético Madrid bezoekt die wordt gespeeld in het thuisstadion van de club. Tot voor kort was dit het Estadio Vicente Calderón waar de club van 1966 tot 2017 heeft gespeeld. Tegenwoordig is de thuisbasis van Atlético Madrid het Estadio Wanda Metropolitano. In dit stadion is plek voor 67.703 toeschouwers.
Lees verder

Bezoek het Estadio Wanda Metropolitano

Het Estadio Wanda Metropolitano kun je bezoeken voor een rondleiding. Dit kan het beste op dagen dat er geen wedstrijden worden gespeeld zodat je genoeg de tijd kunt nemen om het stadion te bekijken. Een rondleiding bestaat uit het bezoeken van het veld en de dug-outs waar de spelers tijdens wedstrijden zitten. Natuurlijk wordt er ook een bezoek gebracht aan de kamer waar de pers te woord gestaan word en kom je in de kleedkamers. Bij de rondleiding horen ook een bezoek aan de VIP boxen en het museum waar de geschiedenis van de club word verteld.

Welke wedstrijd Atlético Madrid bezoeken?

In principe kan elke wedstrijd die door Atlético Madrid wordt gespeeld bezocht worden als supporter. Het hangt wel af van de wedstrijd en de tegenstander of je de wedstrijd eenvoudig kunt bezoeken. Wil je naar een wedstrijd tegen een minder bekende club die ook in de Spaanse competitie speelt, dan kun je hier vaak eenvoudiger kaarten voor vinden dan wanneer Atlético Madrid tegen FC Barcelona of Real Madrid speelt. Dat geldt ook voor wedstrijden die de club speelt in bijvoorbeeld de Champions League. In dat geval is de kans ook aanwezig dat je de wedstrijd kunt bezoeken in een ander land dan Spanje. De tickets voor dergelijke wedstrijden zijn vaak wel iets prijziger.

Wat kost een ticket?

Het is afhankelijk van de wedstrijd die er gespeeld wordt en de club waartegen Atlético Madrid moet spelen hoe duur de tickets zijn. Vaak hoef je niet veel neer te leggen voor een reguliere wedstrijd in de Primera División. Wil je echter een wedstrijd bezoeken tegen grote clubs zoals FC Barcelona of stadsgenoot Real Madrid, dan is de kans groot dat je meer moet betalen voor een ticket. Dit geldt ook voor tickets voor internationale wedstrijden. Hierbij is het wel belangrijk dat je de tickets op tijd koopt omdat deze vaak snel zijn uitverkocht.

Losse Atlético Madrid tickets

Het is altijd mogelijk om losse tickets te kopen voor wedstrijden van Atlético Madrid. Hierbij moet je wel rekening houden met een aantal zaken. Zorg ervoor dat je alleen tickets koopt via een betrouwbaar kanaal zodat je niet teveel betaald of met nep tickets komt te zitten. Houdt er ook altijd rekening mee dat supporters van de club die een seizoenkaart hebben vaak voorrang hebben met het kopen van kaarten. Zorg er ook voor dat je vroeg de tickets koopt als je van plan bent om met meerdere mensen een wedstrijd te bezoeken. Dan ben je ervan verzekerd dat jullie ook bij elkaar kunnen zitten.

Verschillende plekken

De prijs die je betaald voor een ticket is ook afhankelijk van de plek in het stadion waar je gaat zitten. Zo kun je kiezen voor een goedkope plek waarbij je een lagere prijs betaald maar vaak wel minder zicht hebt op de spelers op het veld. De goedkoopste plekken bevinden zich hoog bovenin het stadion achter de beide goals. Aan de zijkanten van het veld bevinden zich onder andere de VIP plekken en de plaatsen die ook het meest kosten. Mensen die over een seizoenkaart van Atlético Madrid beschikken betalen vaak overigens minder voor hetzelfde kaartje dan jij zonder de seizoenkaart ook zou kunnen aanschaffen.

Complete reis

Als je een wedstrijd van Atlético Madrid wilt bijwonen in het thuisstadion van de club dan is het wel zo fijn om er ook in de buurt te kunnen verblijven. Vaak is het mogelijk om met een ticket ook een complete reis te boeken inclusief vervoer en slaapplaats. Hiermee zorg je voor een geheel verzorgd uitje naar de Spaanse hoofdstad. Het is vaak ook mogelijk om alleen een ticket of alleen een ticket voor de wedstrijd en het verblijf te boeken.

Waar moet je op letten

Als je tickets wilt kopen voor een wedstrijd van Atlético Madrid dan moet je met een aantal zaken rekening houden. Het is belangrijk dat je de tickets alleen koopt via een betrouwbaar verkooppunt. Zo voorkom je dat je wordt opgelicht of dat je teveel betaald voor een goedkoper ticket. Wil je een wedstrijd bezoeken die wordt gespeeld tegen een andere grote club of in een internationaal toernooi? Ga er dan van uit dat de prijzen voor een ticket een stuk hoger liggen. Deze tickets zijn vaak ook sneller uitverkocht.

Tickets Atletico Madrid